Kategorier
Elevkåren

Välkommen till ett nytt kårår

Ny termin, nya tag, nya elever och nya föräldrar. Hej på er
och varmt välkomna önskar kåren!

Vad är elevkåren?

Södra Latins Elevkår är en fristående organisation på skolan av elever, för elever. Vi arbetar för att skapa en mer givande skoltid för våra medlemmar (eleverna) genom att tillvarata deras ekonomiska, ideella, sociala, akademiska och rättsliga intressen.

Varje år anordnar vi event som sponsras av MFSL, er medlemsavgift som förälder går alltså oavkortat till att fixa event såsom insparksfesten eller övriga stora inköp, som tryckkostnader för En Liten Guide – broschyren om skolan som de nya ettorna får på sin första dag!

I höst har vi fullspäckat med aktiviteter, redan vecka 35 har vi haft nylansering av visselpipan som är till för elever som vill uppmärksamma orättvisor, ge förslag och få sin röst hörd – anonymt.

I september har vi något planerat till varje vecka: återskapande av gamla föreningar, kårcafé, utebio, Run of Hope och sist men inte minst börjar ansökningarna komma till kårens utskott och kommittéer. En fullspäckad månad för att välkomna alla elever tillbaka!

Vi i Södra Latins Elevkår ser fram emot den här terminen tillsammans, planeringen är i full gång och vi tycker det känns jättespännande att få ta del av allt med alla på plats.

Vi ses i korridoren!

Molly Hirschfeldt, ordförande
Ester Cortes, vice ordförande

Av Molly Hirschfeldt

Ordförande i Södra Latins Elevkår, 2020-2021.

Lämna ett svar