Kategorier
Från styrelsen

Vad hände i MFSL under hösten?

Höstterminen erbjöd många tillfällen för MFSL att vara aktiva på skolan, både för styrelsen och övriga i föräldragruppen. Förutom den vanliga presentationen vid samtliga informationsmöten för målsmännen till alla nya elever i början av terminen och ett ovanligt välbesökt årsmöte så har skolan kallat in MFSL som hjälp vid två tillfällen.

Vid Stockholms Jazzfestival i november, som erbjöd ett digert program på tre olika scener på Södra Latin, satte vi upp biljettlucka i stora entrén och kontrollerade och sålde inträdesbiljetter under hela dagen. Otroligt välbesökt event med artister och publik både med och utan anknytning till Södra Latin. 

I december var det dags igen att vara biljettförsäljare och besöksvärdar vid de två julkonserterna. Hundratals musiksugna skulle ledas rätt och hålla avstånd och spridas ut i aulan på bästa sätt. 

Är du intresserad av att hjälpa till vid liknande event? Håll koll på mfsl.se och vår Facebook, eller hör av dig och anmäl att du vill bli kontaktad om något är på gång. Det är roligt att träffa andra föräldrar till elever på skolan och kul att kunna hjälpa till. Skolan som arrangör är mycket tacksam över att kunna få hjälp av oss i MFSL.

Av Karin Alexandersson

Ordförande i Målsmännens Förening Södra Latin.

Lämna ett svar