Kategorier
Elevkåren

Hoppas ni är redo för en ny termin!

Hej allihop!!

Vi i elevkåren har fullt upp med planeringen av årsmötet den 15:e februari. På årsmötet är alla medlemmar välkomna att kandidera till en  styrelsepost, föra fram åsikter om elevkårens verksamhet eller bara ha kul och fika!

Vi har även bjudit in en öppningstalare, ingen mindre än Romina Pourmokhtari – ordförande för LUF! Mer info om hur man kandiderar och skriver motioner kommer upp på vår Instagram @elevkaren. Håll utkik! 

Men innan dess har vi massor av aktiviteter orelaterade till årsmötet planerade i både januari och februari! I januari har vi ett event om Södra Latins historia, en karaokekväll, Project Mental Health i samarbete med vår skoltidning Latin Lover och Kungsholmens gymnasiums skoltidning Kzine, samt ”Break the Ice”- ett event för elever på olika linjer att mötas på ett kul sätt. Februari startas med antirasismveckan och årsmöte, därefter tillträder den nya styrelsen efter sportlovet! 

Vi vill självklart tacka för detta kår-år och för allt roligt vi lyckats få igenom trots pandemin. Vi fick välkomna ettorna med ett gäng aktiviteter och en (sen) välkomstfest i oktober, vi hade en rad entréevent så som mångkulturella matdagen, frukost i skolan, pop n’ answer, försäljning av skolkläder, återskapa gamla föreningar och mycket mer! Utöver det hade vi också ett gäng temaveckor med bland annat klimatvecka, self-care vecka och halloweek. Och avslutningsvis har vi haft tävlingar – föreningspoängjakt och ett efterlängtat catcher game som pågick under december! Vi har helt enkelt haft fullt upp hela hösten. Och i vår har vi bara ännu mer spännande på gång! 

Tack så mycket för detta kår-år!

Molly Hirschfeldt, ordförande
Ester Cortes, vice ordförande

Av Molly Hirschfeldt

Ordförande i Södra Latins Elevkår, 2020-2021.

Lämna ett svar