Körkortsteori

MFSL sponsrar körkortsteoriutbildning för elever på Södra Latin. Vi har ett väletablerat samarbete med Ringens Bilskola sedan flera år och kan erbjuda förmånliga priser för eleverna.

Nedan finns lite information om kursen hösten 2021. (Klockslagen har rättats 2021-09-28)

Tid och plats: kursen ges vid ett tillfälle höstterminen 2021, måndag till onsdag på höstlovet, dvs den, 1,2 och 3 november, kl 12:00-14.00. Kursen hålls på Ringens körskola, Ringvägen 89B, T-bana Skanstull. Utöver teorilektionerna ingår läromedel och 3 lektioner i körsimulator på bilskolan.

Anmälan: anmälan gör du på skolans expedition (Cecilia Anknert). Betalar (850 kr) gör du på plats när du anmäler dig, via Swish till MFSL: 123-633 43 95. Du har en plats på kursen först när du har betalt. Anmälan är bindande. Sista anmälningsdag är den 22 oktober. Anmälan är endast öppen för elever på Södra Latin.

OBS! DENNA KURS ÄR NU FULLTECKNAD!

Om kursen är full kan du skriva upp dig på en reservlista, även detta gör du på skolans expedition. Det kan hända att körskolan senare bestämmer sig för att ta in fler elever, beroende av coronaläget.

Om du önskar ett kvitto på din betalning, mejla elin.linnarsson[at]gmail.com (kassör MFSL).

Om du av något skäl behöver avboka eller har andra frågor, mejla elin.linnarssongmail.com .

Övrig info: MFSL planerar för två kurser under vårterminen 2022. Håll utkik i skolans kanaler, här på mfsl.se och i MFSLs Facebookgrupp för datum!